26 Eki 2011

29 Ekim'de Van'da buluşalım


İşçisinden patronuna, esnafından ev hanımına Türkiye tek yürek oldu. Şimdi sıra sanatçılarımızda... HT MAGAZİN tüm sanatçılarımızı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramın da Van'a gidip depremzedelerin acısını paylaşmaya çağırıyor.

Türkiye tek yürek oldu Van'a akıyor! Geçen hafta pazar günü 7.2 büyüklüğündeki depremle sarsılan kente yurdun dört bir yanından yardım yağıyor. Depremzedelerin yaralarını sarmak için seferber olan işçisi, patronu, ev hanımı, öğrencisi, emeklisi; içme suyundan bebek mamasına, kıyafetten elektirikli sobaya, battaniyeden çadıran her türlü ihtiyaç malzemesini bölgeye gönderiyor. Deprem felaketiyle sarsılan insanların morale de ihtiyacı var ve bunun için şimdi sıra sanatcılarımızda.

HOLLYWOOD YILDIZLARI GİBİ

Altı yıl önce Amerika'nın New Orleans şehrini yerle bir eden Katrina Kasırgası sonrası Beyonce'den Leonardo DiCaprio'ya, George Clooney'den Eva Longoria'ya kadar birçok ünlü yıldız felaketzedeler için seferber olmuştu. Hatta John Travolta kendi kullandığı uçağıyla bölgeye yardım malzemesi taşımıştı. HT MAGAZİN de bizim sanatçılarımızı 29 Ekim'de Van'a gidip depremzedelere moral desteği vermeye çağırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder