15 Oca 2017

Aloe Vera Vücut Losyonu (Body Balm)

LR firmasının değerli ürünleri arasında kullanıp ve deneyim sahibi olduğum bir ürünü daha sizler ile sitem üzerinden paylaşmak istiyorum değerli takipçilerim. Öncelikle LR Aloe Vera Vücut Losyonu (Body Balm) ürünü kullanımı ve artıları eksileri dilerseniz sizler ile kısaca paylaşayım ve ürünün özelliklerini de sizlere anlatayım.
Adından da anlaşıldığı gibi ürünümüz Aloe Vera içerikli bir vücut bakım ürünüdür. %69 Aloe Vera özü içeriyor ve Aloe Vera bitkisinde bulunan değerli jeli de harmanlayarak çok güzel bir bakım kürü elde edilmiş diyebilirim.
Ayrıca ürünü kuru ciltler ve tüm cilt tipleri kullanabiliyor. Özellikle kuru bir cilde sahip olanlar için cilde harika bir bakım uyguluyor. Normal şampuanlar ve vücut jelleri ile duş aldıktan sonra hemen hemen herkesin karşılaştığı cilt kuruluk problemi bu ürün ile ortadan kayboluyor. Ayrıca bir nemlendirici kullanmanıza gerek kalmadan tek ürün ile cildinizi besleyerek istediğiniz sonuca ulaşıyorsunuz.
Üzüm çekirdeği yağı da kullanılan ürünümüzde cildi nemlendirebilecek ne kadar faydalı doğal öz var ise bu vücut jelin de kullanılmış diyebilirim. Ürünü kullandığınızda ilk fark edilecek özellikler; Cildinizde ferahlama ve rahatlama oluyor, ayrıca cilt ürünü çok çabuk emiyor ve gereken nemi cilde sağlıyor.

1 yorum: