23 Kas 2010

Öğretmenler Günü Hediyesi

Öğretmen; insanları eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinen, eğitim kurumlarında çocuk ve gençlerin eğitim öğretimlerine rehberlik eden, yön veren ve yaşam hazırlayan kimsedir.Yarın öğretmenler gününü kutlayacağız.Öğretmenlerimize duyduğumuz saygı, sevgi ve şükranlarımızı dile getirmek için bu gün bizim için büyük bir fırsat..

Bugün staj yerindeki öğrencilerimle öğretmenler günü için grup çalışması yaptık.Kartondan çicekleri koymak için renkli bir kutu oluşturdum.Renkli kartonlardan öğrenciler çicek modeli yaptılar.


                   
                    Çicekleri plastik pipetlere yapıştırıp çicek kutusuna yerleştirdik.              



Çiceklerin üzerine Öğretmenimiz için güzel sözler yazdık.Hediyemizi yarın vericektik ama dayanamayıp bugünden verdik.Yaptığımız çalışmayı öğretmenimiz çok beğendi.J



Öğretmenler! Yeni nesli, cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin maharetiniz ve fedakârlığınız derecesiyle orantılı bulunacaktır. Cumhuriyet fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister! Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir.

M.KEMAL ATATÜRK

5 yorum:

  1. pembecim seni kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum, umarım en kısa zamanda bu meslekte yerini alırsın, sevgiler:))

    YanıtlaSil
  2. Belli ki öğretmen olmaya adaysınız. Bence fark etmez, gününüzü kutlarım.

    YanıtlaSil
  3. Değerli hocam çok teşekkür ederim.
    Sizin izinizde ilerliyorum..
    Tekrar Öğretmenler gününüz kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  4. Sultancım çok saol
    seninde yemek tariflerin harika olmuş
    eline sağlık.. :)

    YanıtlaSil
  5. pembecim; sayfamda sana bir not var, ilgilenirsen sevinirim:))

    YanıtlaSil